Lumea femeilor

Le ajut pe femei să se simtă împuternicite și să găsească sens în viața lor


Sunt interesată de preocupările și grijile cu care noi femeile ne confruntăm. Ritmul rapid al lumii de astăzi poate cere mult de la noi.

În încercarea de a ține pasul cu tot ce se așteptă de la noi, zi de zi, este ușor să ne pierdem încrederea, să ajungem să ne asumăm responsabilități din ce în ce mai mari, să tolerăm un comportament neadecvat din partea apropiaților sau devine dificil să luam decizii importante.

Indiferent dacă este vorba de probleme în relații, cu educația copiilor, probleme legate de sarcină sau orice altă problemă de viață, un regim de consiliere specializat pentru femei poate ajuta să lumineze cele mai confuze aspecte din viața unei femei. Înțeleg aspectul delicat al multor provocări cu care se confruntă o femeie, și înțeleg curajul de care e nevoie pentru a căuta sprijin.
Când familia și prietenii nu sunt suficienți, îți pot veni în ajutor în calitate de terapeut.


Femeile pe care le ajut se luptă adesea cu:

  • Spun „da” când vor să spună „nu”
  • Se simt nefericite sau blocate în relația lor, sperând că aceasta se va îmbunătăți
  • Au de a face cu un partener narcisist, părinte sau altă persoană de care se simt puternic atașate
  • Căută sprijin în legătură cu decizii legate de divorț sau terminarea unei relații
  • Doresc o schimbare pozitivă în viața lor, dar nu știu cum să o creeze

Cum te poate ajuta terapia?


A avea un terapeut care înțelege nevoile unei femei poate fi esențială în calea împlinirii. În sesiuni, folosesc diferite metode de psihoterapie și măsuri de tratament colaborativ pentru a ajuta clientele să–și dezvolte obiceiuri care să le schimbe viața în mod pozitiv.

Obiectivul terapiei este să te facă să te simți echilibrată, conectată la sine și capabilă să te bucuri pe deplin de viața ta.

Dacă sunteți interesată să aflați mai multe,
contactați-mă.


Contact