Despre mine



Călătoria mea înspre psihologie și psihoterapie a început devreme în viață. Încă din timpul adolescenței încercam să înțeleg cum funcționează oamenii ca indivizi, cum diferite părți ale ființei lor converg pentru a deveni ceea ce sunt ei.

Acesta este motivul pentru care am decis să studiez psihologia, pentru ca apoi să lucrez imediat în domeniu și să continui formarea mea profesională.

Totuși, descoperirea și înțelegerea de sine nu se întâmplă întotdeauna în zona de confort, de aceea am simțit nevoia să trăiesc și în alte locuri și culturi, sculptându-mi viața prin încercările și reușitele ieșite în cale, fie că au fost personale, profesionale sau academice.

Întorcându-mă acasă, știu și simt că am resursele și stabilitatea pentru a ghida și a oferi susținere altor persoane aflate în încercări personale sau profesionale, în așa fel încât să se regăsească mai impliniți și autentici.

Pași în dezvoltarea mea profesională


Cabinet Individual de Psihoterapie

Atestat Psihoterapeut și Psiholog Clinician

Asociația Romană de Psihodramă Clasică, Psihoterapeut - Director de Psihodramă

Universitatea Brunel, Londra, MSc (Master of Science) Antropologie Psihologică și Psihiatrică, Merit

Universitatea din Bergen, Norvegia, Antropologie Socială

Universitatea de Vest Timișoara, Psihologie

Conferința Internațională de Psihodramă, Who Shall Survive? Iseo, Italia

Conferința Internațională de Psihoterapie de Grup și Psihodramă, Malmo, Suedia

Membra al IAGP (International Association for Group Psychotherapy and Group Processes)


Despre Metodă



(Dramă: acțiune, greacă) Psihodrama este o metodă integrativă orientată spre acțiune, care adoptă o abordare holistică a persoanei. Scopul psihodramei este dezvoltarea spontanietății, creativității și a relațiilor umane.

Psihodrama a fost dezvoltată de J. L. Moreno (1889-1974) în Austria și SUA, iar astăzi metoda este recunoscută la nivel mondial în cadrul unei varietăți mari de domenii profesionale (psihoterapie, pedagogie, coaching, training etc.).

Dezvoltat inițial ca o procedură de grup, psihodrama este acum folosită în ședințele individuale și în cele de grup deopotrivă (jocul de rol, constelații, munca cu simboluri, role training etc.).

Aceste tehnici de activare a experienței sunt deosebit de potrivite pentru a le oferi persoanelor acces direct la emoțiile lor blocate, pentru ca astfel să-și elibereze creativitatea și spontaneitatea.



Dacă doriți să aflați mai multe,
contactați-mă.


Contact