Întrebări frecvente

Intrebări frecvente

Care este durata unei sesiuni?
Durata unei sesiuni variază în funcție de tipul de terapie, care poate fi individuală sau de grup, dar și de problematica pe care clientul o aduce la ședința de terapie. O ședință individuală durează între 50 minute și o oră și jumătate. Ședințele de grup au o durată aproximativă de 2 ore. Există și posibilitatea de sesiuni intensive, atât în terapia individuală cât și în cea de grup. Acestea se pot desfășura pe o perioadă de 1-2 zile consecutive.
Cum îmi programez întâlnirile?
Îmi gestionez programările personal, iar întâlnirile sunt săptămânale, având loc în aceeași zi și la aceeași oră din săptămână. Această regularitate asigură un proces terapeutic consecvent și ajută, astfel, la dezvoltarea unei relații terapeutice durabile. Dacă sunteți client nou și sunteți interesat să programați o întâlnire, vă rog să sunați la 074 7 110 985 sau să trimiteți un e-mail la adresa monica.kovats@psihoterapieinactiune.com
Cum plătesc?
Ședințele de terapie pot fi plătite numerar la sfârșitul fiecărei ședințe, sau prin transfer bancar, cu condiția ca plata să fie înregistrată înainte de începerea ședinței de terapie curentă.
Pot beneficia de o consultație telefonică gratuită?
Da, în timpul consultării telefonice de 15 minute aveți posibilitatea să-mi spuneți motivele pentru care doriți să inițiați terapia și să mă întrebați cu privire la procesul terapeutic.
Oferiți sedinte de terapie și în alte limbi decât cea română?
Da, ofer sesiuni de terapie și de consiliere în engleză, germană și norvegiană.
Care este locația cabinetului?
Ofer sesiuni de terapie atât in Arad cât și in Timișoara. Adresa cabinetului din Arad este str. Gheorghe Popa de Teius nr. 9, apartament 10, iar în Timișoara cabinetul este la adresa str. Cozia, nr. 98.

Dacă sunteți interesat să vorbiți și să aflați
mai multe, contactați-mă.


Contact